green

Det laver vi også...

Bike Bite

Vi har mange andre spændende ting i posen. Vi samarbejder med foreninger, erhvervsliv og kommuner om alt der kan rummes i vores vision om at udbrede madglæde og fællesskaber.

 

Bike Bite har været leg, innovation og kreativitet fra ide til færdigt koncept. De unikke cykler er toplækre i alle løsninger, geniale svejsninger og læder de rigtige steder. 

 

lukasz-szmigiel-11636

I foråret 2018, arbejder vi med forskellige projekter for Vallensbæk kommune. Vi skal levere en stor del af indholdet til ”Breakfast Lab”, et projekt der handler om at give elever i udskolingen bedre vaner omkring morgenmaden.

Herudover er vi nået et pænt stykke med 2 kommende projekter:
”Mors Verdenskøkken” som i foråret afprøves i samarbejde med BoTrivsel, det boligsocialesekretariat i Horsens, og som vi forventer kommunerne kan implementere parallelt med Fars Køkkenskole allerede i efteråret.
Mors Verdenskøkken er en pendant til Fars Køkkenskole, nu er det mors tur til at shine i køkkenet! 


I samarbejde med måltidspartnerskabet har vi udarbejdet et projektpitch hvor målgruppen er aktivitetsparate borgere. Vi ønsker at lave et koncept der bygger på fællesskab, opbygning af køkkenfaglige kompetencer, selvtillid og motivation opnået gennem autonomi, relationer og følelsen af at kunne mestre en opgave. Pt. mangler vi en kommune eller et jobcenter at samarbejde med omkring en pilotudgave af dette projekt. Kontakt os for nærmere information. 

 

Vi er engageret i en lang række andre projekter, events og ideer….


• Mad i generationer
• Rygestopkursus: Kom og ryg Mand!
• Foredragsvirksomhed
• Sprogstimulerende koncept der inddrager fædre og mindre børn og madlavning
• Madkoncepter i idrætsforeninger

Vi cykler go' energi

…..og er altid nysgerrige efter at møde nye samarbejdspartnere!


HelloKitchen_Facebook_yellow

Kontakt

Hello Kitchen
Fars Køkkenskole
Bike Bite
Facebook
Instagram

p

p