Header, Bønnesalat, lille

Gå på opdagelse i vores koncepter

Gå på opdagelse i vores koncepter 

Gå på opdagelse i vores koncepter

Gå på opdagelse i vores koncepter

Skab værdi fra dag ét med koncepter fra Hello Kitchen. Vi arbejder ud fra et grundkoncept og pædagogisk set-up, der bygger på anerkendelse og relationer, samvær og fællesskab. Det går igen i alt, hvad vi laver. Vi giver børn og voksne i forskellige aldre mod, lyst og evner til at være kreative, og skaber fundamentet for, at de kan hygge sig i køkkenet og omkring madlavningen. Sunde råvarer bliver omsat til god mad, læring og samvær.

 

Skab værdi fra dag ét med koncepter fra Hello Kitchen. Vi arbejder ud fra et grundkoncept og pædagogisk set-up, der bygger på anerkendelse og relationer, samvær og fællesskab. Det går igen i alt, hvad vi laver. Vi giver børn og voksne i forskellige aldre mod, lyst og evner til at være kreative, og skaber fundamentet for, at de kan hygge sig i køkkenet og omkring madlavningen. Sunde råvarer bliver omsat til god mad, læring og samvær.
 

 

FARS KØKKENSKOLE

BREAKFAST LAB

Foto_FK_450x300

Fars Køkkenskole er Danmarks første madlavningskursus for fædre og børn 

De ældste elever på Vallensbæk Skole skal lære teknikker til at lave sund morgenmad, de skal selv udvikle opskrifter – og de skal producere små film om, hvor vigtigt det er at spise morgenmad.

Vallensbæk kommune har ansat os som konsulenter til at undervise i gode morgenvaner over de næste
2 år. 
Vi er i øjeblikket i gang med skolens 6. klasser og der bliver i den grad tænkt ud af boksen, når eleverne producerer sund og lækker morgenmad efter egne opskrifter. De serverer den for jævnaldrende og laver opskriftfilm, som kan lægges ud til inspiration for andre.
Projektet afsluttes ved at vi laver et digitalt læringsforløb, som udlægges på materialeplatformen. Dette kan frit benyttes af alle landets skoler fra foråret 2020.

På Fars Køkkenskole går fædre og deres børn i køkkenet sammen. Dygtige undervisere serverer sjove historier om retterne og madvarerne - og de giver fif og fiduser, som gør det nemmere og sjovere for far at gå i køkkenet med sit barn. Her er en afslappet stemning, og alle kan være med uanset erfaring. Fars Køkkenskole er for børn i 2.-4. klasse. Vi udbyder Fars Køkkenskole både til kommuner, boligsociale foreninger og virksomheder - som et forløb over 5 gange eller et event. Læs mere om Fars Køkkenskole.

MORS VERDENSKØKKEN

BREAKFAST LAB

Foto_Mors Verdenskøkken_450x300

I Mors Verdenskøkken tager mødre og børn på køkkenrejse i madens verden

De ældste elever på Vallensbæk Skole skal lære teknikker til at lave sund morgenmad, de skal selv udvikle opskrifter – og de skal producere små film om, hvor vigtigt det er at spise morgenmad.

Vallensbæk kommune har ansat os som konsulenter til at undervise i gode morgenvaner over de næste
2 år. 
Vi er i øjeblikket i gang med skolens 6. klasser og der bliver i den grad tænkt ud af boksen, når eleverne producerer sund og lækker morgenmad efter egne opskrifter. De serverer den for jævnaldrende og laver opskriftfilm, som kan lægges ud til inspiration for andre.
Projektet afsluttes ved at vi laver et digitalt læringsforløb, som udlægges på materialeplatformen. Dette kan frit benyttes af alle landets skoler fra foråret 2020.

I Mors Verdenskøkken mødes vi på tværs af kulturer. Vi udveksler fortællinger om råvarerne, retternes oprindelse og krydrer madlavningen med sjove lege og køkkenteknikker. Mors Verdenskøkken har vist sig at styrke opbygning af relationer på tværs af kulturer og er en aktivitet under 'ABC for mental sundhed'. Konceptet er udviklet særligt til boligsociale foreninger og kommuner. Vi udbyder også konceptet til virksomheder som forløb eller enkeltstående event. Læs mere om Mors Verdenskøkken.

LEG MED MAD

BREAKFAST LAB

LEG MED MAD

Leg Med Mad, køkken

Boost madglæden og madmodet i daginstitutioner og derhjemme

De ældste elever på Vallensbæk Skole skal lære teknikker til at lave sund morgenmad, de skal selv udvikle opskrifter – og de skal producere små film om, hvor vigtigt det er at spise morgenmad.

Vallensbæk kommune har ansat os som konsulenter til at undervise i gode morgenvaner over de næste
2 år. 
Vi er i øjeblikket i gang med skolens 6. klasser og der bliver i den grad tænkt ud af boksen, når eleverne producerer sund og lækker morgenmad efter egne opskrifter. De serverer den for jævnaldrende og laver opskriftfilm, som kan lægges ud til inspiration for andre.
Projektet afsluttes ved at vi laver et digitalt læringsforløb, som udlægges på materialeplatformen. Dette kan frit benyttes af alle landets skoler fra foråret 2020.

Med konceptet Leg Med Mad giver vi inspiration og redskaber til både personale og forældre til børn i daginstitutioner. Vi tilbyder involverende workshop for personalet om det pædagogiske måltid, køkkenskole for børn i storgruppen og oplæg til forældre om, hvordan de kan booste deres børns madmod. Læs mere om Leg Med Mad
 

GIV MADGLÆDEN VIDERE

BREAKFAST LAB

Foto_GMV_450x350

Et madlavningsevent, hvor en gruppe af mennesker laver mad til andre 

De ældste elever på Vallensbæk Skole skal lære teknikker til at lave sund morgenmad, de skal selv udvikle opskrifter – og de skal producere små film om, hvor vigtigt det er at spise morgenmad.

Vallensbæk kommune har ansat os som konsulenter til at undervise i gode morgenvaner over de næste
2 år. 
Vi er i øjeblikket i gang med skolens 6. klasser og der bliver i den grad tænkt ud af boksen, når eleverne producerer sund og lækker morgenmad efter egne opskrifter. De serverer den for jævnaldrende og laver opskriftfilm, som kan lægges ud til inspiration for andre.
Projektet afsluttes ved at vi laver et digitalt læringsforløb, som udlægges på materialeplatformen. Dette kan frit benyttes af alle landets skoler fra foråret 2020.

Saml en gruppe af mennesker, som har lyst til at lave mad sammen og servere den for andre til et event. Eventet kan designes efter, hvem I ønsker fokus på, fx frivillige borgere tilknyttet netværkshuse eller medarbejdere i en virksomhed. Tanken bag eventet er at give 'madgiverne' en dag, hvor de får oplevelsen af at være sammen om noget og følelsen af at give en god mad- og måltidsoplevelse til andre. 

MAD I GENERATIONER

BREAKFAST LAB

Foto_MIG_450x350

Et undervisningsforløb i Madkundskab, hvor seniorer deltager i undervisningen 

De ældste elever på Vallensbæk Skole skal lære teknikker til at lave sund morgenmad, de skal selv udvikle opskrifter – og de skal producere små film om, hvor vigtigt det er at spise morgenmad.

Vallensbæk kommune har ansat os som konsulenter til at undervise i gode morgenvaner over de næste
2 år. 
Vi er i øjeblikket i gang med skolens 6. klasser og der bliver i den grad tænkt ud af boksen, når eleverne producerer sund og lækker morgenmad efter egne opskrifter. De serverer den for jævnaldrende og laver opskriftfilm, som kan lægges ud til inspiration for andre.
Projektet afsluttes ved at vi laver et digitalt læringsforløb, som udlægges på materialeplatformen. Dette kan frit benyttes af alle landets skoler fra foråret 2020.

Mad i Generationer bringer unge og ældre sammen i køkkenet og madlavning som ramme. Konceptet er udviklet til folkeskolens fag Madkundskab, men vi udbyder også konceptet som en enkeltstående event, fx til virksomheder og boligsociale foreninger. Seniorerne fortæller sjove historier om deres barndoms madkultur og demonstrerer deres madkundskaber, når de sammen med de unge laver en traditionel dansk ret. Konceptet har vist, at den mentale sundhed øges gennem livsgivende relationer på tværs af generationer - med køkkenet og madlavning som ramme.

FAMILIE-KØKKENSKOLEN

BREAKFAST LAB

FAMILIE-KØKKENSKOLEN

Søndermarken

Invitér familier i køkkenet

De ældste elever på Vallensbæk Skole skal lære teknikker til at lave sund morgenmad, de skal selv udvikle opskrifter – og de skal producere små film om, hvor vigtigt det er at spise morgenmad.

Vallensbæk kommune har ansat os som konsulenter til at undervise i gode morgenvaner over de næste
2 år. 
Vi er i øjeblikket i gang med skolens 6. klasser og der bliver i den grad tænkt ud af boksen, når eleverne producerer sund og lækker morgenmad efter egne opskrifter. De serverer den for jævnaldrende og laver opskriftfilm, som kan lægges ud til inspiration for andre.
Projektet afsluttes ved at vi laver et digitalt læringsforløb, som udlægges på materialeplatformen. Dette kan frit benyttes af alle landets skoler fra foråret 2020.

Forældre ønsker gode og meningsfulde oplevelser sammen med deres børn - og som oftest at plante sunde madvaner hos børnene. Når Hello Kitchen bringer familierne sammen i køkkenet, opstår der et nyt fællesskab, hvor vi laver sund aftensmad, giver gode fif til madpakkerne og prøver kræfter med sunde desserter. Tilbuddet er for både kommuner, boligsociale foreninger og virksomheder. 
 

BREAKFAST LAB

BREAKFAST LAB

Breakfast Lab

Et nytænkende undervisningsforløb i faget Madkundskab

De ældste elever på Vallensbæk Skole skal lære teknikker til at lave sund morgenmad, de skal selv udvikle opskrifter – og de skal producere små film om, hvor vigtigt det er at spise morgenmad.

Vallensbæk kommune har ansat os som konsulenter til at undervise i gode morgenvaner over de næste
2 år. 
Vi er i øjeblikket i gang med skolens 6. klasser og der bliver i den grad tænkt ud af boksen, når eleverne producerer sund og lækker morgenmad efter egne opskrifter. De serverer den for jævnaldrende og laver opskriftfilm, som kan lægges ud til inspiration for andre.
Projektet afsluttes ved at vi laver et digitalt læringsforløb, som udlægges på materialeplatformen. Dette kan frit benyttes af alle landets skoler fra foråret 2020.

Vallensbæk Kommune har inviteret Hello Kitchen til at udvikle projektet Breakfast Lab, der skal motivere folkeskoleelever til gode morgenmadsvaner. Breakfast Lab er for 6.-9. klasse i faget Madkundskab. Der bliver i den grad tænkt ud af boksen, når eleverne producerer sund og lækker morgenmad efter egne opskrifter. De serverer den for jævnaldrende og laver opskriftsfilm, som de lægger ud på sociale medier som inspiration til andre. Projektet afsluttes som et digitalt læringsforløb, som frit kan hentes på Materialeplatformen af alle landets skoler fra foråret 2020.

FØLG MED I VORES NYHEDSBREV

BREAKFAST LAB

Karry, lille

 

HelloKitchen_Facebook_yellow
facebook-icon-png-black
iconfinder_Youtube_Rounded_1181249
linkedin-icon-png-black2


Hello Kitchen
Slagtehusgade 11, 1. sal,
1715 København V

Privatlivspolitik




Hello Kitchen
Slagtehusgade 11, 1. sal,
1715 København V



Hello Kitchen
Slagtehusgade 11, 1. sal,
1715 København V

Privatlivspolitik



facebook-icon-png-black