Familiens Køkkenskole
Familiens Køkkenskole
Familiens Køkkenskole
Familiens Køkkenskole
Familiens Køkkenskole
Familiens Køkkenskole giver familier lyst og inspiration til at lave flere børnevenlige, nemme og planterige hverdagsretter med økologiske råvarer. Samtidig oplever de at være en del af et hyggeligt fællesskab.
Familiens Køkkenskole giver familier lyst og inspiration til at lave flere børnevenlige, nemme og planterige hverdagsretter med økologiske råvarer. Samtidig oplever de at være en del af et hyggeligt fællesskab.
Familiens Køkkenskole giver familier lyst og inspiration til at lave flere børnevenlige, nemme og planterige hverdagsretter med økologiske råvarer. Samtidig oplever de at være en del af et hyggeligt fællesskab.
Familiens Køkkenskole giver familier lyst og inspiration til at lave flere børnevenlige, nemme og planterige hverdagsretter med økologiske råvarer. Samtidig oplever de at være en del af et hyggeligt fællesskab.
Familiens Køkkenskole giver familier lyst og inspiration til at lave flere børnevenlige, nemme og planterige hverdagsretter med økologiske råvarer. Samtidig oplever de at være en del af et hyggeligt fællesskab.
”Jeg har fået gode ideer til, hvordan man laver mad med børn og får dem til at være madmodige.” (en forælder)
”Jeg har fået gode ideer til, hvordan man laver mad med børn og får dem til at være madmodige.” (en forælder)
”Jeg har fået gode ideer til, hvordan man laver mad med børn og får dem til at være madmodige.” (en forælder)
”Jeg har fået gode ideer til, hvordan man laver mad med børn og får dem til at være madmodige.” (en forælder)
Inspiration til at spise mere klimavenligt
Inspiration til at spise mere klimavenligt
Inspiration til at spise mere klimavenligt
70 % af danskerne er enige i, at det er vigtigt for klimaet med flere bæredygtige fødevarer, og 60 % ønsker at spise mere klimavenligt. Flertallet har svært ved at ændre madvaner, såsom at spise mere plantebaseret. De holder af kød, fastholder deres vante spisevaner og familiens madpræferencer samt mangler inspiration til plantebaserede retter. 43 % køber økologiske produkter, men der betydelige regionale forskelle. Med dette som baggrund har Hello Kitchen skabt Familiens Køkkenskole, et engagerende madkursus, der skal inspirere børnefamilier til at overvinde barriererne for at spise mere klimavenligt, økologisk og plantebaseret. Konceptet er udbredt til fem kommuner, herunder Furesø, Fredensborg, Tønder, Horsens og Vallensbæk.
70 % af danskerne er enige i, at det er vigtigt for klimaet med flere bæredygtige fødevarer, og 60 % ønsker at spise mere klimavenligt. Flertallet har svært ved at ændre madvaner, såsom at spise mere plantebaseret. De holder af kød, fastholder deres vante spisevaner og familiens madpræferencer samt mangler inspiration til plantebaserede retter. 43 % køber økologiske produkter, men der betydelige regionale forskelle. Med dette som baggrund har Hello Kitchen skabt Familiens Køkkenskole, et engagerende madkursus, der skal inspirere børnefamilier til at overvinde barriererne for at spise mere klimavenligt, økologisk og plantebaseret. Konceptet er udbredt til fem kommuner, herunder Furesø, Fredensborg, Tønder, Horsens og Vallensbæk.
70 % af danskerne er enige i, at det er vigtigt for klimaet med flere bæredygtige fødevarer, og 60 % ønsker at spise mere klimavenligt. Flertallet har svært ved at ændre madvaner, såsom at spise mere plantebaseret. De holder af kød, fastholder deres vante spisevaner og familiens madpræferencer samt mangler inspiration til plantebaserede retter. 43 % køber økologiske produkter, men der betydelige regionale forskelle. Med dette som baggrund har Hello Kitchen skabt Familiens Køkkenskole, et engagerende madkursus, der skal inspirere børnefamilier til at overvinde barriererne for at spise mere klimavenligt, økologisk og plantebaseret. Konceptet er udbredt til fem kommuner, herunder Furesø, Fredensborg, Tønder, Horsens og Vallensbæk.
Fællesskab som løftestang til ændrede madvaner
Fællesskab som løftestang til ændrede madvaner
På kurset mødes otte familier tre gange i et skolekøkken og lærer, hvordan de får billige og plantebaserede retter til at smage lækkert, så hele familien får lyst til at spise dem. Der er fokus på at demonstrere sjove og børnevenlige køkkenteknikker og skabe et hyggeligt fællesskab på tværs af familierne. Dette skyldes, at Hello Kitchen har dokumentation for, at det motiverer forældre og børn til at tilbringe mere tid sammen i køkkenet og motivere til ændrede madvaner. Underviseren giver gode råd om, hvordan familierne kan forbedre retternes sensoriske kvalitet, så de billige, simple og kødfrie retter smager bedre end det sædvanlige. Dette opnås blandt andet ved at fokusere på de fem grundsmage samt variation af farver og teksturer.
På kurset mødes otte familier tre gange i et skolekøkken og lærer, hvordan de får billige og plantebaserede retter til at smage lækkert, så hele familien får lyst til at spise dem. Der er fokus på at demonstrere sjove og børnevenlige køkkenteknikker og skabe et hyggeligt fællesskab på tværs af familierne. Dette skyldes, at Hello Kitchen har dokumentation for, at det motiverer forældre og børn til at tilbringe mere tid sammen i køkkenet og motivere til ændrede madvaner. Underviseren giver gode råd om, hvordan familierne kan forbedre retternes sensoriske kvalitet, så de billige, simple og kødfrie retter smager bedre end det sædvanlige. Dette opnås blandt andet ved at fokusere på de fem grundsmage samt variation af farver og teksturer.
På kurset mødes otte familier tre gange i et skolekøkken og lærer, hvordan de får billige og plantebaserede retter til at smage lækkert, så hele familien får lyst til at spise dem. Der er fokus på at demonstrere sjove og børnevenlige køkkenteknikker og skabe et hyggeligt fællesskab på tværs af familierne. Dette skyldes, at Hello Kitchen har dokumentation for, at det motiverer forældre og børn til at tilbringe mere tid sammen i køkkenet og motivere til ændrede madvaner. Underviseren giver gode råd om, hvordan familierne kan forbedre retternes sensoriske kvalitet, så de billige, simple og kødfrie retter smager bedre end det sædvanlige. Dette opnås blandt andet ved at fokusere på de fem grundsmage samt variation af farver og teksturer.
På kurset mødes otte familier tre gange i et skolekøkken og lærer, hvordan de får billige og plantebaserede retter til at smage lækkert, så hele familien får lyst til at spise dem. Der er fokus på at demonstrere sjove og børnevenlige køkkenteknikker og skabe et hyggeligt fællesskab på tværs af familierne. Dette skyldes, at Hello Kitchen har dokumentation for, at det motiverer forældre og børn til at tilbringe mere tid sammen i køkkenet og motivere til ændrede madvaner. Underviseren giver gode råd om, hvordan familierne kan forbedre retternes sensoriske kvalitet, så de billige, simple og kødfrie retter smager bedre end det sædvanlige. Dette opnås blandt andet ved at fokusere på de fem grundsmage samt variation af farver og teksturer.
På kurset mødes otte familier tre gange i et skolekøkken og lærer, hvordan de får billige og plantebaserede retter til at smage lækkert, så hele familien får lyst til at spise dem. Der er fokus på at demonstrere sjove og børnevenlige køkkenteknikker og skabe et hyggeligt fællesskab på tværs af familierne. Dette skyldes, at Hello Kitchen har dokumentation for, at det motiverer forældre og børn til at tilbringe mere tid sammen i køkkenet og motivere til ændrede madvaner. Underviseren giver gode råd om, hvordan familierne kan forbedre retternes sensoriske kvalitet, så de billige, simple og kødfrie retter smager bedre end det sædvanlige. Dette opnås blandt andet ved at fokusere på de fem grundsmage samt variation af farver og teksturer.
Familiens Køkkenskole er et projekt, støttet af Fonden for Økologisk Landbrug
Familiens Køkkenskole er et projekt, støttet af Fonden for Økologisk Landbrug
Hello Kitchen
Slagtehusgade 11, 1. sal,
1715 København V