Events og messer
Events og messer
Events
Book os til jeres næste event
Book os til jeres næste event
Vi skræddersyer events, der passer til både børn og voksne - til skoler, fritidsordninger, organisationer og arbejdspladser mm. Vores events tiltrækker og aktiverer mennesker, hvad enten I har brug for at sætte fokus på fællessskab, madglæde og/eller sundhed - eller har brug for et trækplaster på en messe eller et tilbud, såsom på arbejdspladsen. Det kunne for eksempel være med vores vores populære smoothiecykler, 'MadMotion', 'Madmodsløb' eller 'Lav din egen Karry'. Læs eksempler på vores events herunder.
Vi skræddersyer events, der passer til både børn og voksne - til skoler, fritidsordninger, organisationer og arbejdspladser mm. Vores events tiltrækker og aktiverer mennesker, hvad enten I har brug for at sætte fokus på fællessskab, madglæde og/eller sundhed - eller har brug for et trækplaster på en messe eller et tilbud, såsom på arbejdspladsen. Det kunne for eksempel være med vores vores populære smoothiecykler, 'MadMotion', 'Madmodsløb' eller 'Lav din egen Karry'. Læs eksempler på vores events herunder.
Eksempler på events og messer
Eksempler på events og messer
SNACK PATRULJEN
SNACK PATRULJEN
SNACK PATRULJEN
Københavns Kommune
Københavns Kommune
Siden november 2022 har vi tilbudt københavnske fritidsordninger besøg af Snack Patruljen, en underholdende begivenhed, der inspirerer til nemme og sunde snacks. Hver fritidsordning har fået et gratis start-kit med udstyr, opskrifter og en plakat med køkkentricks, så det er nemt at lave snacks med børn efter vores besøg. Læs mere her.
'Snack Patruljen' har besøgt mere end 20 fritidsordninger med minimum 1.600 børn – og både for dem og os var det en sand glæde! Ærtedip, tortilla-snacks, bananfigurer, frugtspyd, grøntsagsstænger, smoothies og rugbrødstoasts - så mange forskellige snacks blev lavet KUN med børnehænder og sjove madmaskiner. Formålet med Snack Patruljen er at inspirere pædagogisk personale til at lave mættende og lækre snacks sammen med børnene. Vi har fået en masse positiv feedback, blandt andet fra fritidsordningen på Islands Brygge: "Vi havde den store fornøjelse at få besøg af Snack Patruljen. Børnene syntes det var sjovt at skulle bruge kroppen til at lave en smoothie, og grøntsagsmaskinen var også et kæmpe hit. Dét, at de selv havde lavet maden gjorde også, at den smagte endnu bedre." Et barn udtrykte bagefter: "Det var sjovt at skulle kæmpe for maden selv". Børnene fik styrket følelsen af fællesskabet endnu mere, og deres evner til at samarbejde i mindre grupper."
Siden november 2022 har vi tilbudt københavnske fritidsordninger besøg af Snack Patruljen, en underholdende begivenhed, der inspirerer til nemme og sunde snacks. Hver fritidsordning har fået et gratis start-kit med udstyr, opskrifter og en plakat med køkkentricks, så det er nemt at lave snacks med børn efter vores besøg. Læs mere her.
'Snack Patruljen' har besøgt mere end 20 fritidsordninger med minimum 1.600 børn – og både for dem og os var det en sand glæde! Ærtedip, tortilla-snacks, bananfigurer, frugtspyd, grøntsagsstænger, smoothies og rugbrødstoasts - så mange forskellige snacks blev lavet KUN med børnehænder og sjove madmaskiner. Formålet med Snack Patruljen er at inspirere pædagogisk personale til at lave mættende og lækre snacks sammen med børnene. Vi har fået en masse positiv feedback, blandt andet fra fritidsordningen på Islands Brygge: "Vi havde den store fornøjelse at få besøg af Snack Patruljen. Børnene syntes det var sjovt at skulle bruge kroppen til at lave en smoothie, og grøntsagsmaskinen var også et kæmpe hit. Dét, at de selv havde lavet maden gjorde også, at den smagte endnu bedre." Et barn udtrykte bagefter: "Det var sjovt at skulle kæmpe for maden selv". Børnene fik styrket følelsen af fællesskabet endnu mere, og deres evner til at samarbejde i mindre grupper."
Siden november 2022 har vi tilbudt københavnske fritidsordninger besøg af Snack Patruljen, en underholdende begivenhed, der inspirerer til nemme og sunde snacks. Hver fritidsordning har fået et gratis start-kit med udstyr, opskrifter og en plakat med køkkentricks, så det er nemt at lave snacks med børn efter vores besøg. Læs mere her.
'Snack Patruljen' har besøgt mere end 20 fritidsordninger med minimum 1.600 børn – og både for dem og os var det en sand glæde! Ærtedip, tortilla-snacks, bananfigurer, frugtspyd, grøntsagsstænger, smoothies og rugbrødstoasts - så mange forskellige snacks blev lavet KUN med børnehænder og sjove madmaskiner. Formålet med Snack Patruljen er at inspirere pædagogisk personale til at lave mættende og lækre snacks sammen med børnene. Vi har fået en masse positiv feedback, blandt andet fra fritidsordningen på Islands Brygge: "Vi havde den store fornøjelse at få besøg af Snack Patruljen. Børnene syntes det var sjovt at skulle bruge kroppen til at lave en smoothie, og grøntsagsmaskinen var også et kæmpe hit. Dét, at de selv havde lavet maden gjorde også, at den smagte endnu bedre." Et barn udtrykte bagefter: "Det var sjovt at skulle kæmpe for maden selv". Børnene fik styrket følelsen af fællesskabet endnu mere, og deres evner til at samarbejde i mindre grupper."
Siden november 2022 har vi tilbudt københavnske fritidsordninger besøg af Snack Patruljen, en underholdende begivenhed, der inspirerer til nemme og sunde snacks. Hver fritidsordning har fået et gratis start-kit med udstyr, opskrifter og en plakat med køkkentricks, så det er nemt at lave snacks med børn efter vores besøg. Læs mere her.
'Snack Patruljen' har besøgt mere end 20 fritidsordninger med minimum 1.600 børn – og både for dem og os var det en sand glæde! Ærtedip, tortilla-snacks, bananfigurer, frugtspyd, grøntsagsstænger, smoothies og rugbrødstoasts - så mange forskellige snacks blev lavet KUN med børnehænder og sjove madmaskiner. Formålet med Snack Patruljen er at inspirere pædagogisk personale til at lave mættende og lækre snacks sammen med børnene. Vi har fået en masse positiv feedback, blandt andet fra fritidsordningen på Islands Brygge: "Vi havde den store fornøjelse at få besøg af Snack Patruljen. Børnene syntes det var sjovt at skulle bruge kroppen til at lave en smoothie, og grøntsagsmaskinen var også et kæmpe hit. Dét, at de selv havde lavet maden gjorde også, at den smagte endnu bedre." Et barn udtrykte bagefter: "Det var sjovt at skulle kæmpe for maden selv". Børnene fik styrket følelsen af fællesskabet endnu mere, og deres evner til at samarbejde i mindre grupper."
Siden november 2022 har vi tilbudt københavnske fritidsordninger besøg af Snack Patruljen, en underholdende begivenhed, der inspirerer til nemme og sunde snacks. Hver fritidsordning har fået et gratis start-kit med udstyr, opskrifter og en plakat med køkkentricks, så det er nemt at lave snacks med børn efter vores besøg. Læs mere her.
'Snack Patruljen' har besøgt mere end 20 fritidsordninger med minimum 1.600 børn – og både for dem og os var det en sand glæde! Ærtedip, tortilla-snacks, bananfigurer, frugtspyd, grøntsagsstænger, smoothies og rugbrødstoasts - så mange forskellige snacks blev lavet KUN med børnehænder og sjove madmaskiner. Formålet med Snack Patruljen er at inspirere pædagogisk personale til at lave mættende og lækre snacks sammen med børnene.
Vi har fået en masse positiv feedback, blandt andet fra fritidsordningen på Islands Brygge: "Vi havde den store fornøjelse at få besøg af Snack Patruljen. Børnene syntes det var sjovt at skulle bruge kroppen til at lave en smoothie, og grøntsagsmaskinen var også et kæmpe hit. Dét, at de selv havde lavet maden gjorde også, at den smagte endnu bedre." Et barn udtrykte bagefter: "Det var sjovt at skulle kæmpe for maden selv". Børnene fik styrket følelsen af fællesskabet endnu mere, og deres evner til at samarbejde i mindre grupper."
FAMILIENS FOLKEKØKKEN
FAMILIENS FOLKEKØKKEN
FAMILIENS FOLKEKØKKEN
Osramhuset i Københavns Kommune
Osramhuset i Københavns Kommune
Familiens Folkekøkken i Osramhuset er et initiativ, som Københavns Kommune har iværksat som en del af et samarbejde imellem kulturhuset Osramhuset, Områdefornyelsen Skjolds Plads og Hello Kitchen som ekstern partner. Vores opgave var at udvikle en model for fællesspisninger for 50 spisende, der kan afvikles selv med begrænsede køkkenfaciliteter. Vi gennemførte to fællesspisninger og udviklede en drejebog med gode råd til rekruttering, bordopstilling, køb af udstyr, service og pynt. Dertil vigtig information vedrørende hygiejneregler, bestilling af mad, bemanding og arbejdsfordeling samt opskrifter, tidsplaner og køreplaner. Målet var at gøre det forholdsvist nemt for personalet at afvikle Familiens Folkekøkken.
Familiens Folkekøkken i Osramhuset er et initiativ, som Københavns Kommune har iværksat som en del af et samarbejde imellem kulturhuset Osramhuset, Områdefornyelsen Skjolds Plads og Hello Kitchen som ekstern partner. Vores opgave var at udvikle en model for fællesspisninger for 50 spisende, der kan afvikles selv med begrænsede køkkenfaciliteter. Vi gennemførte to fællesspisninger og udviklede en drejebog med gode råd til rekruttering, bordopstilling, køb af udstyr, service og pynt. Dertil vigtig information vedrørende hygiejneregler, bestilling af mad, bemanding og arbejdsfordeling samt opskrifter, tidsplaner og køreplaner. Målet var at gøre det forholdsvist nemt for personalet at afvikle Familiens Folkekøkken.
Familiens Folkekøkken i Osramhuset er et initiativ, som Københavns Kommune har iværksat som en del af et samarbejde imellem kulturhuset Osramhuset, Områdefornyelsen Skjolds Plads og Hello Kitchen som ekstern partner. Vores opgave var at udvikle en model for fællesspisninger for 50 spisende, der kan afvikles selv med begrænsede køkkenfaciliteter. Vi gennemførte to fællesspisninger og udviklede en drejebog med gode råd til rekruttering, bordopstilling, køb af udstyr, service og pynt. Dertil vigtig information vedrørende hygiejneregler, bestilling af mad, bemanding og arbejdsfordeling samt opskrifter, tidsplaner og køreplaner. Målet var at gøre det forholdsvist nemt for personalet at afvikle Familiens Folkekøkken.
Familiens Folkekøkken i Osramhuset er et initiativ, som Københavns Kommune har iværksat som en del af et samarbejde imellem kulturhuset Osramhuset, Områdefornyelsen Skjolds Plads og Hello Kitchen som ekstern partner. Vores opgave var at udvikle en model for fællesspisninger for 50 spisende, der kan afvikles selv med begrænsede køkkenfaciliteter. Vi gennemførte to fællesspisninger og udviklede en drejebog med gode råd til rekruttering, bordopstilling, køb af udstyr, service og pynt. Dertil vigtig information vedrørende hygiejneregler, bestilling af mad, bemanding og arbejdsfordeling samt opskrifter, tidsplaner og køreplaner. Målet var at gøre det forholdsvist nemt for personalet at afvikle Familiens Folkekøkken.
Familiens Folkekøkken i Osramhuset er et initiativ, som Københavns Kommune har iværksat som en del af et samarbejde imellem kulturhuset Osramhuset, Områdefornyelsen Skjolds Plads og Hello Kitchen som ekstern partner. Vores opgave var at udvikle en model for fællesspisninger for 50 spisende, der kan afvikles selv med begrænsede køkkenfaciliteter. Vi gennemførte to fællesspisninger og udviklede en drejebog med gode råd til rekruttering, bordopstilling, køb af udstyr, service og pynt. Dertil vigtig information vedrørende hygiejneregler, bestilling af mad, bemanding og arbejdsfordeling samt opskrifter, tidsplaner og køreplaner. Målet var at gøre det forholdsvist nemt for personalet at afvikle Familiens Folkekøkken.
CYKEL-EVENTS
CYKEL-EVENTS
CYKEL-EVENTS
Novo Nordisk og Københavns Kommune
Novo Nordisk og Københavns Kommune
Vores smoothie-cykler er altid populære blandt store og små, også til cykelfestivaller, hvor tusindvis af danskere har cyklet smoothies til den store guldmedalje.
I 2022 tog københavnerne pedalerne i brug og blendede deres egne smoothies til Festivélo i Fælledparken, der fandt sted i forbindelse med Tour de France. Det var et mindeværdigt år, hvor den imponerende Jonas Vingegaard trådte til tops.
Smoothie-cyklerne har også været en del af touren i flere danske byer i forbindelse med Danmarks største etapeløb, PostNord Danmark Rundt. Her har Team Novo Nordisk-cykelholdet konkurreret side om side med andre professionelle cykelryttere. Det, der gør dette hold unikt er, at dets ryttere lever med type 1-diabetes. Som verdens første professionelle cykelhold med ryttere, der har type 1--diabetes, viser Team Novo Nordisk, hvad der er muligt, og inspirerer andre med samme udfordring.
Vores smoothie-cykler er altid populære blandt store og små, også til cykelfestivaller, hvor tusindvis af danskere har cyklet smoothies til den store guldmedalje.
I 2022 tog københavnerne pedalerne i brug og blendede deres egne smoothies til Festivélo i Fælledparken, der fandt sted i forbindelse med Tour de France. Det var et mindeværdigt år, hvor den imponerende Jonas Vingegaard trådte til tops.
Smoothie-cyklerne har også været en del af touren i flere danske byer i forbindelse med Danmarks største etapeløb, PostNord Danmark Rundt. Her har Team Novo Nordisk-cykelholdet konkurreret side om side med andre professionelle cykelryttere. Det, der gør dette hold unikt er, at dets ryttere lever med type 1-diabetes. Som verdens første professionelle cykelhold med ryttere, der har type 1--diabetes, viser Team Novo Nordisk, hvad der er muligt, og inspirerer andre med samme udfordring.
Vores smoothie-cykler er altid populære blandt store og små, også til cykelfestivaller, hvor tusindvis af danskere har cyklet smoothies til den store guldmedalje.
I 2022 tog københavnerne pedalerne i brug og blendede deres egne smoothies til Festivélo i Fælledparken, der fandt sted i forbindelse med Tour de France. Det var et mindeværdigt år, hvor den imponerende Jonas Vingegaard trådte til tops.
Smoothie-cyklerne har også været en del af touren i flere danske byer i forbindelse med Danmarks største etapeløb, PostNord Danmark Rundt. Her har Team Novo Nordisk-cykelholdet konkurreret side om side med andre professionelle cykelryttere. Det, der gør dette hold unikt er, at dets ryttere lever med type 1-diabetes. Som verdens første professionelle cykelhold med ryttere, der har type 1--diabetes, viser Team Novo Nordisk, hvad der er muligt, og inspirerer andre med samme udfordring.
Vores smoothie-cykler er altid populære blandt store og små, også til cykelfestivaller, hvor tusindvis af danskere har cyklet smoothies til den store guldmedalje.
I 2022 tog københavnerne pedalerne i brug og blendede deres egne smoothies til Festivélo i Fælledparken, der fandt sted i forbindelse med Tour de France. Det var et mindeværdigt år, hvor den imponerende Jonas Vingegaard trådte til tops.
Smoothie-cyklerne har også været en del af touren i flere danske byer i forbindelse med Danmarks største etapeløb, PostNord Danmark Rundt. Her har Team Novo Nordisk-cykelholdet konkurreret side om side med andre professionelle cykelryttere. Det, der gør dette hold unikt er, at dets ryttere lever med type 1-diabetes. Som verdens første professionelle cykelhold med ryttere, der har type 1--diabetes, viser Team Novo Nordisk, hvad der er muligt, og inspirerer andre med samme udfordring.
Vores smoothie-cykler er altid populære blandt store og små, også til cykelfestivaller, hvor tusindvis af danskere har cyklet smoothies til den store guldmedalje.
I 2022 tog københavnerne pedalerne i brug og blendede deres egne smoothies til Festivélo i Fælledparken, der fandt sted i forbindelse med Tour de France. Det var et mindeværdigt år, hvor den imponerende Jonas Vingegaard trådte til tops.
Smoothie-cyklerne har også været en del af touren i flere danske byer i forbindelse med Danmarks største etapeløb, PostNord Danmark Rundt. Her har Team Novo Nordisk-cykelholdet konkurreret side om side med andre professionelle cykelryttere. Det, der gør dette hold unikt er, at dets ryttere lever med type 1-diabetes. Som verdens første professionelle cykelhold med ryttere, der har type 1--diabetes, viser Team Novo Nordisk, hvad der er muligt, og inspirerer andre med samme udfordring.
MADFÆLLESSKAB PÅ BOSTEDER
MADFÆLLESSKAB PÅ BOSTEDER
MADFÆLLESSKAB PÅ BOSTEDER
Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Kommune
Hello Kitchen besøgte i 2022 to bosteder for psykisk sårbare i Vallensbæk Kommune, hvor beboerne fik inspiration til sunde snacks og hyggede sig med at forberede et frokostmåltid, hvor alle kunne bidrage på hver deres måde.
Både beboere og personale var begejstrede. En af medarbejderne udtalte: "Vi har aldrig oplevet, at beboerne har kunnet samarbejde på denne måde."
Hello Kitchen besøgte i 2022 to bosteder for psykisk sårbare i Vallensbæk Kommune, hvor beboerne fik inspiration til sunde snacks og hyggede sig med at forberede et frokostmåltid, hvor alle kunne bidrage på hver deres måde.
Både beboere og personale var begejstrede. En af medarbejderne udtalte: "Vi har aldrig oplevet, at beboerne har kunnet samarbejde på denne måde."
Hello Kitchen besøgte i 2022 to bosteder for psykisk sårbare i Vallensbæk Kommune, hvor beboerne fik inspiration til sunde snacks og hyggede sig med at forberede et frokostmåltid, hvor alle kunne bidrage på hver deres måde.
Både beboere og personale var begejstrede. En af medarbejderne udtalte: "Vi har aldrig oplevet, at beboerne har kunnet samarbejde på denne måde."
Hello Kitchen besøgte i 2022 to bosteder for psykisk sårbare i Vallensbæk Kommune, hvor beboerne fik inspiration til sunde snacks og hyggede sig med at forberede et frokostmåltid, hvor alle kunne bidrage på hver deres måde.
Både beboere og personale var begejstrede. En af medarbejderne udtalte: "Vi har aldrig oplevet, at beboerne har kunnet samarbejde på denne måde."
Hello Kitchen besøgte i 2022 to bosteder for psykisk sårbare i Vallensbæk Kommune, hvor beboerne fik inspiration til sunde snacks og hyggede sig med at forberede et frokostmåltid, hvor alle kunne bidrage på hver deres måde. Både beboere og personale var begejstrede. En af medarbejderne udtalte: "Vi har aldrig oplevet, at beboerne har kunnet samarbejde på denne måde."
MADGLÆDE I PSYKIATRIEN
MADGLÆDE I PSYKIATRIEN
MADGLÆDE I PSYKIATRIEN
Håb i psykiatrien
Håb i psykiatrien
I samarbejde med den meningsfulde og vigtige forening Håb i Psykiatrien besøgte vi i 2022 fire forskellige afsnit på psykiatrisk afdeling på Amager og i Brøndby, hvor vi mødte en masse dejlige mennesker. Sammen cyklede vi smoothies, talte om livretter, yndlingsgrøntsager og smagte på forskellige sunde snacks. Det var en af de oplevelser, der virkelig berørte os. Vi var heldige at få søde kommentarer fra nogle af dem, der deltog, for eksempel: "Jeg syntes det var sjovt, at de inddrog patienterne med smoothiecyklen og ved at stille spørgsmål, for eksempel om vores livretter." "Det var et godt initiativ til at lære at lave sunde mellemmåltider." "Det var noget, man kunne bruge, specielt når man får medicin, der øger appetitten." "De brugte ingredienser, der var let tilgængelige, og ikke for fancy." "Opskrifterne var gode og overskuelige.”
I samarbejde med den meningsfulde og vigtige forening Håb i Psykiatrien besøgte vi i 2022 fire forskellige afsnit på psykiatrisk afdeling på Amager og i Brøndby, hvor vi mødte en masse dejlige mennesker. Sammen cyklede vi smoothies, talte om livretter, yndlingsgrøntsager og smagte på forskellige sunde snacks. Det var en af de oplevelser, der virkelig berørte os. Vi var heldige at få søde kommentarer fra nogle af dem, der deltog, for eksempel: "Jeg syntes det var sjovt, at de inddrog patienterne med smoothiecyklen og ved at stille spørgsmål, for eksempel om vores livretter." "Det var et godt initiativ til at lære at lave sunde mellemmåltider." "Det var noget, man kunne bruge, specielt når man får medicin, der øger appetitten." "De brugte ingredienser, der var let tilgængelige, og ikke for fancy." "Opskrifterne var gode og overskuelige.”
I samarbejde med den meningsfulde og vigtige forening Håb i Psykiatrien besøgte vi i 2022 fire forskellige afsnit på psykiatrisk afdeling på Amager og i Brøndby, hvor vi mødte en masse dejlige mennesker. Sammen cyklede vi smoothies, talte om livretter, yndlingsgrøntsager og smagte på forskellige sunde snacks. Det var en af de oplevelser, der virkelig berørte os. Vi var heldige at få søde kommentarer fra nogle af dem, der deltog, for eksempel: "Jeg syntes det var sjovt, at de inddrog patienterne med smoothiecyklen og ved at stille spørgsmål, for eksempel om vores livretter." "Det var et godt initiativ til at lære at lave sunde mellemmåltider." "Det var noget, man kunne bruge, specielt når man får medicin, der øger appetitten." "De brugte ingredienser, der var let tilgængelige, og ikke for fancy." "Opskrifterne var gode og overskuelige.”
I samarbejde med den meningsfulde og vigtige forening Håb i Psykiatrien besøgte vi i 2022 fire forskellige afsnit på psykiatrisk afdeling på Amager og i Brøndby, hvor vi mødte en masse dejlige mennesker. Sammen cyklede vi smoothies, talte om livretter, yndlingsgrøntsager og smagte på forskellige sunde snacks. Det var en af de oplevelser, der virkelig berørte os.
Vi var heldige at få søde kommentarer fra nogle af dem, der deltog, for eksempel: "Jeg syntes det var sjovt, at de inddrog patienterne med smoothiecyklen og ved at stille spørgsmål, for eksempel om vores livretter." "Det var et godt initiativ til at lære at lave sunde mellemmåltider." "Det var noget, man kunne bruge, specielt når man får medicin, der øger appetitten." "De brugte ingredienser, der var let tilgængelige, og ikke for fancy." "Opskrifterne var gode og overskuelige.”
MADMOTION - SPECIAL EDITION
MADMOTION - SPECIAL EDITION
MADMOTION - SPECIAL EDITION
MADMOTION - SPECIAL EDITION
SMILfonden
SMILfonden
Flere somre i træk har Hello Kitchen været så heldige at blive inviteret til forskellige danske byer for at give en sjov oplevelse for SMILfondens børn, der kæmper med alvorlig sygdom.
Vores koncept MadMotion hitter hos både børnene og deres forældre, der får rørt sig og samtidigt prøvet kræfter med at lave lækre snacks på en sjov og anderledes måde. De morter deres egen karry, laver ærtedip via et sjippe-og-blende-samarbejde, blender smooothies med benkraft på en cykel, laver grøntsagsstænger ved hjælp af håndpumpet lufttryk og får i en madmodsstafet smagt på mad, de ikke kender.
Flere somre i træk har Hello Kitchen været så heldige at blive inviteret til forskellige danske byer for at give en sjov oplevelse for SMILfondens børn, der kæmper med alvorlig sygdom.
Vores koncept MadMotion hitter hos både børnene og deres forældre, der får rørt sig og samtidigt prøvet kræfter med at lave lækre snacks på en sjov og anderledes måde. De morter deres egen karry, laver ærtedip via et sjippe-og-blende-samarbejde, blender smooothies med benkraft på en cykel, laver grøntsagsstænger ved hjælp af håndpumpet lufttryk og får i en madmodsstafet smagt på mad, de ikke kender.
Flere somre i træk har Hello Kitchen været så heldige at blive inviteret til forskellige danske byer for at give en sjov oplevelse for SMILfondens børn, der kæmper med alvorlig sygdom.
Vores koncept MadMotion hitter hos både børnene og deres forældre, der får rørt sig og samtidigt prøvet kræfter med at lave lækre snacks på en sjov og anderledes måde. De morter deres egen karry, laver ærtedip via et sjippe-og-blende-samarbejde, blender smooothies med benkraft på en cykel, laver grøntsagsstænger ved hjælp af håndpumpet lufttryk og får i en madmodsstafet smagt på mad, de ikke kender.
Flere somre i træk har Hello Kitchen været så heldige at blive inviteret til forskellige danske byer for at give en sjov oplevelse for SMILfondens børn, der kæmper med alvorlig sygdom.
Vores koncept MadMotion hitter hos både børnene og deres forældre, der får rørt sig og samtidigt prøvet kræfter med at lave lækre snacks på en sjov og anderledes måde. De morter deres egen karry, laver ærtedip via et sjippe-og-blende-samarbejde, blender smooothies med benkraft på en cykel, laver grøntsagsstænger ved hjælp af håndpumpet lufttryk og får i en madmodsstafet smagt på mad, de ikke kender.
Flere sommere i træk har Hello Kitchen været så heldige at blive inviteret til flere danske byer for at give en sjov oplevelse for SMILfondens børn, der kæmper med alvorlig sygdom.
Vores koncept MadMotion hitter hos både børnene og deres forældre, der får rørt sig og samtidigt prøvet kræfter med at lave lækre snacks på en sjov og anderledes måde. De morter deres egen karry, laver ærtedip via et sjippe-og-blende-samarbejde, blender smooothies med benkraft på en cykel, laver grøntsagsstænger ved hjælp af håndpumpet lufttryk og får i en madmodsstafet smagt på mad, de ikke kender.
MADMOTION PÅ SKOLESKEMAET
MADMOTION - PÅ SKOLESKEMAET
MADMOTION PÅ SKOLESKEMAET
Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Kommune
Hvordan stimulerer vi børns madmod samt interessse og nysgerrighed for sund mad og motion? Dette har vi testet med 200 elever fra 5. klasser i Vallensbæk Kommune med vores event 'Madmotion'. Nøgleelementerne for succes var sjove aktiviteter og 'madmaskiner', hvor eleverne dystede sig til læring og styrket fællesskab. Både elever og lærere var begejstrede og delte, at de havde haft det sjovt, lært nyt og at det var godt for kammeratskabet i klassen. Aktiviteterne blev suppleret med spørgsmål, der skulle øge elevernes viden om fordelene ved frugt, grønt, kostfibre og mod til at smage på ny slags mad.
Hvordan stimulerer vi børns madmod samt interessse og nysgerrighed for sund mad og motion? Dette har vi testet med 200 elever fra 5. klasser i Vallensbæk Kommune med vores event 'Madmotion'. Nøgleelementerne for succes var sjove aktiviteter og 'madmaskiner', hvor eleverne dystede sig til læring og styrket fællesskab. Både elever og lærere var begejstrede og delte, at de havde haft det sjovt, lært nyt og at det var godt for kammeratskabet i klassen. Aktiviteterne blev suppleret med spørgsmål, der skulle øge elevernes viden om fordelene ved frugt, grønt, kostfibre og mod til at smage på ny slags mad.
Hvordan stimulerer vi børns madmod samt interessse og nysgerrighed for sund mad og motion? Dette har vi testet med 200 elever fra 5. klasser i Vallensbæk Kommune med vores event 'Madmotion'. Nøgleelementerne for succes var sjove aktiviteter og 'madmaskiner', hvor eleverne dystede sig til læring og styrket fællesskab. Både elever og lærere var begejstrede og delte, at de havde haft det sjovt, lært nyt og at det var godt for kammeratskabet i klassen. Aktiviteterne blev suppleret med spørgsmål, der skulle øge elevernes viden om fordelene ved frugt, grønt, kostfibre og mod til at smage på ny slags mad.
Hvordan stimulerer vi børns madmod samt interessse og nysgerrighed for sund mad og motion? Dette har vi testet med 200 elever fra 5. klasser i Vallensbæk Kommune med vores event 'Madmotion'. Nøgleelementerne for succes var sjove aktiviteter og 'madmaskiner', hvor eleverne dystede sig til læring og styrket fællesskab. Både elever og lærere var begejstrede og delte, at de havde haft det sjovt, lært nyt og at det var godt for kammeratskabet i klassen. Aktiviteterne blev suppleret med spørgsmål, der skulle øge elevernes viden om fordelene ved frugt, grønt, kostfibre og mod til at smage på ny slags mad.
Hvordan stimulerer vi børns madmod samt interessse og nysgerrighed for sund mad og motion? Dette har vi testet med 200 elever fra 5. klasser i Vallensbæk Kommune med vores event 'Madmotion'. Nøgleelementerne for succes var sjove aktiviteter og 'madmaskiner', hvor eleverne dystede sig til læring og styrket fællesskab. Både elever og lærere var begejstrede og delte, at de havde haft det sjovt, lært nyt og at det var godt for kammeratskabet i klassen. Aktiviteterne blev suppleret med spørgsmål, der skulle øge elevernes viden om fordelene ved frugt, grønt, kostfibre og mod til at smage på ny slags mad.
LEG MED MAD-WORKSHOP
LEG MED MAD-WORKSHOP
LEG MED MAD-WORKSHOP
Hundested Børnehus
Hundested Børnehus
Måltiderne er en pædagogisk gave, der rummer mange muligheder for at arbejde med de 6 læreplanstemaer og samtidigt fremme børns sundhed og styrke deres madmod, madglæde og maddannelse.
Sund mad skal ikke blot serveres. Det handler også om at lade børnene undersøge og lege med maden og skabe nærværende og trygge måltidsrammer. I en daginstitution kræver det et stærkt samarbejde med køkkenpersonale, pædagoger, ledelse og hvis muligt også forældre.
I 2019 efterspurgte Hundested Hundehus en workshop, der kunne støtte dem i det arbejde. Under workshoppen samarbejdede de forskellige faggrupper på kryds og tværs om at få gode ideer, konkretisere dem og tænke dem ind som realistiske indsatser. Det udmundede i en handleplan med konkrete værktøjer, personalet kunne bruge fra dag ét.
Måltiderne er en pædagogisk gave, der rummer mange muligheder for at arbejde med de 6 læreplanstemaer og samtidigt fremme børns sundhed og styrke deres madmod, madglæde og maddannelse.
Sund mad skal ikke blot serveres. Det handler også om at lade børnene undersøge og lege med maden og skabe nærværende og trygge måltidsrammer. I en daginstitution kræver det et stærkt samarbejde med køkkenpersonale, pædagoger, ledelse og hvis muligt også forældre.
I 2019 efterspurgte Hundested Hundehus en workshop, der kunne støtte dem i det arbejde. Under workshoppen samarbejdede de forskellige faggrupper på kryds og tværs om at få gode ideer, konkretisere dem og tænke dem ind som realistiske indsatser. Det udmundede i en handleplan med konkrete værktøjer, personalet kunne bruge fra dag ét.
Måltiderne er en pædagogisk gave, der rummer mange muligheder for at arbejde med de 6 læreplanstemaer og samtidigt fremme børns sundhed og styrke deres madmod, madglæde og maddannelse.
Sund mad skal ikke blot serveres. Det handler også om at lade børnene undersøge og lege med maden og skabe nærværende og trygge måltidsrammer. I en daginstitution kræver det et stærkt samarbejde med køkkenpersonale, pædagoger, ledelse og hvis muligt også forældre.
I 2019 efterspurgte Hundested Hundehus en workshop, der kunne støtte dem i det arbejde. Under workshoppen samarbejdede de forskellige faggrupper på kryds og tværs om at få gode ideer, konkretisere dem og tænke dem ind som realistiske indsatser. Det udmundede i en handleplan med konkrete værktøjer, personalet kunne bruge fra dag ét.
Måltiderne er en pædagogisk gave, der rummer mange muligheder for at arbejde med de 6 læreplanstemaer og samtidigt fremme børns sundhed og styrke deres madmod, madglæde og maddannelse.
Sund mad skal ikke blot serveres. Det handler også om at lade børnene undersøge og lege med maden og skabe nærværende og trygge måltidsrammer. I en daginstitution kræver det et stærkt samarbejde med køkkenpersonale, pædagoger, ledelse og hvis muligt også forældre.
I 2019 efterspurgte Hundested Hundehus en workshop, der kunne støtte dem i det arbejde. Under workshoppen samarbejdede de forskellige faggrupper på kryds og tværs om at få gode ideer, konkretisere dem og tænke dem ind som realistiske indsatser. Det udmundede i en handleplan med konkrete værktøjer, personalet kunne bruge fra dag ét.
Måltiderne er en pædagogisk gave, der rummer mange muligheder for at arbejde med de 6 læreplanstemaer og samtidigt fremme børns sundhed og styrke deres madmod, madglæde og maddannelse.
Sund mad skal ikke blot serveres. Det handler også om at lade børnene undersøge og lege med maden og skabe nærværende og trygge måltidsrammer. I en daginstitution kræver det et stærkt samarbejde med køkkenpersonale, pædagoger, ledelse og hvis muligt også forældre.
I 2019 efterspurgte Hundested Hundehus en workshop, der kunne støtte dem i det arbejde. Under workshoppen samarbejdede de forskellige faggrupper på kryds og tværs om at få gode ideer, konkretisere dem og tænke dem ind som realistiske indsatser. Det udmundede i en handleplan med konkrete værktøjer, personalet kunne bruge fra dag ét.
BOOST DIT BARNS MADMOD
BOOST DIT BARNS MADMOD
BOOST DIT BARNS MADMOD
Edel Liisbergs Børnehave
Edel Liisbergs Børnehave
I nogle familier opstår der konflikter omkring spisebordet, fordi forældrene oplever, at deres barn er kræsent eller ikke sidder pænt. Og mange føler, at det er tidskrævende og besværligt at inddrage deres barn i madlavningen. I 2019 holdt vi et foredrag til et forældremøde i Edel Liisbergs Børnehave. Her fik forældrene viden om, hvilke mekanismer, der er på spil. De fik:
I nogle familier opstår der konflikter omkring spisebordet, fordi forældrene oplever, at deres barn er kræsent eller ikke sidder pænt. Og mange føler, at det er tidskrævende og besværligt at inddrage deres barn i madlavningen. I 2019 holdt vi et foredrag til et forældremøde i Edel Liisbergs Børnehave. Her fik forældrene viden om, hvilke mekanismer, der er på spil. De fik:
I nogle familier opstår der konflikter omkring spisebordet, fordi forældrene oplever, at deres barn er kræsent eller ikke sidder pænt. Og mange føler, at det er tidskrævende og besværligt at inddrage deres barn i madlavningen. I 2019 holdt vi et foredrag til et forældremøde i Edel Liisbergs Børnehave. Her fik forældrene viden om, hvilke mekanismer, der er på spil. De fik:
I nogle familier opstår der konflikter omkring spisebordet, fordi forældrene oplever, at deres barn er kræsent eller ikke sidder pænt. Og mange føler, at det er tidskrævende og besværligt at inddrage deres barn i madlavningen. I 2019 holdt vi et foredrag til et forældremøde i Edel Liisbergs Børnehave. Her fik forældrene viden om, hvilke mekanismer, der er på spil. De fik:
I nogle familier opstår der konflikter omkring spisebordet, fordi forældrene oplever, at deres barn er kræsent eller ikke sidder pænt. Og mange føler, at det er tidskrævende og besværligt at inddrage deres barn i madlavningen. I 2019 holdt vi et foredrag til et forældremøde i Edel Liisbergs Børnehave. Her fik forældrene viden om, hvilke mekanismer, der er på spil. De fik:
IRMA-MESSEN MAD & GLÆDE
IRMA-MESSEN MAD & GLÆDE
IRMA-MESSEN 'MAD & GLÆDE'
I Forum
I Forum
I Forum
Mad & Glæde var en Irma-messe, hvor leverandører, gastronomer og andre madentusiaster fik mulighed for at inspirere danskerne. Vi deltog i 2019, hvor vi inviterede besøgende indenfor i vores univers for at cykle smoothies og lave deres egen karry. Vi havde også en optræden på hovedscenen, hvor vi arrangerede det, vi tror, må have været verdens største karry-event; her mortede 50 børn deres egen karry samtidigt. Vores deltagelse var inspireret af ønsket om, ligesom Irma med deres madmesse, at forene madglæde og fællesskab i en skøn tosomhed.
Mad & Glæde var en Irma-messe, hvor leverandører, gastronomer og andre madentusiaster fik mulighed for at inspirere danskerne. Vi deltog i 2019, hvor vi inviterede besøgende indenfor i vores univers for at cykle smoothies og lave deres egen karry. Vi havde også en optræden på hovedscenen, hvor vi arrangerede det, vi tror, må have været verdens største karry-event; her mortede 50 børn deres egen karry samtidigt. Vores deltagelse var inspireret af ønsket om, ligesom Irma med deres madmesse, at forene madglæde og fællesskab i en skøn tosomhed.
Mad & Glæde er en Irma-messe, hvor leverandører, gastronomer og andre madentusiaster får mulighed for at inspirere danskerne. Vi deltog i 2019, hvor vi inviterede deltagere indenfor i vores univers og til at cykle smoothies og lave deres egen karry. Vi var også på hovedscenen og lave ,hvad vi selv tror må være verdens største karry-event, hvor 50 børn mortede deres egen karry på samme tid. Vi deltog, fordi Irma med deres madmesse - ligesom vi - gerne vil forene madglæde og fælleskab i en skøn tosomhed.
Mad & Glæde var en Irma-messe, hvor leverandører, gastronomer og andre madentusiaster fik mulighed for at inspirere danskerne. Vi deltog i 2019, hvor vi inviterede besøgende indenfor i vores univers for at cykle smoothies og lave deres egen karry. Vi havde også en optræden på hovedscenen, hvor vi arrangerede det, vi tror, må have været verdens største karry-event; her mortede 50 børn deres egen karry samtidigt. Vores deltagelse var inspireret af ønsket om, ligesom Irma med deres madmesse, at forene madglæde og fællesskab i en skøn tosomhed.
Mad & Glæde er en Irma-messe, hvor leverandører, gastronomer og andre madentusiaster får mulighed for at inspirere danskerne. Vi deltog i 2019, hvor vi inviterede deltagere indenfor i vores univers og til at cykle smoothies og lave deres egen karry. Vi var også på hovedscenen og lave ,hvad vi selv tror må være verdens største karry-event, hvor 50 børn mortede deres egen karry på samme tid. Vi deltog, fordi Irma med deres madmesse - ligesom vi - gerne vil forene madglæde og fælleskab i en skøn tosomhed.
GIV MADGLÆDEN VIDERE
GIV MADGLÆDEN VIDERE
Sund By Netværket
Sund By Netværket
I forbindelse med Sund By Netværkets årsmøde i 2019 stod vi for at tilberede en udendørs frokost til 100 sundhedsfolk fra kommuner landet over. Det mest fantastiske var at forberede frokosten sammen med 15 brandkadetter i alderen 14-16 år. Vi tilberedte en stor portion paella, som gæsterne nød med stor taknemmelighed. Formålet med 'Giv Madglæden Videre'' er at guide en gruppe til at lave mad sammen til andre, hvilket bidrager til madglæde og følelsen af fællesskab. Dette harmonerer med 'ABC for mental sundhed' og det, vi brænder for at fremme hos danskerne.
I forbindelse med Sund By Netværkets årsmøde i 2019 stod vi for at tilberede en udendørs frokost til 100 sundhedsfolk fra kommuner landet over. Det mest fantastiske var at forberede frokosten sammen med 15 brandkadetter i alderen 14-16 år. Vi tilberedte en stor portion paella, som gæsterne nød med stor taknemmelighed. Formålet med 'Giv Madglæden Videre'' er at guide en gruppe til at lave mad sammen til andre, hvilket bidrager til madglæde og følelsen af fællesskab. Dette harmonerer med 'ABC for mental sundhed' og det, vi brænder for at fremme hos danskerne.
I forbindelse med Sund By Netværkets årsmøde i 2019 stod vi for at tilberede en udendørs frokost til 100 sundhedsfolk fra kommuner landet over. Det mest fantastiske var at forberede frokosten sammen med 15 brandkadetter i alderen 14-16 år. Vi tilberedte en stor portion paella, som gæsterne nød med stor taknemmelighed. Formålet med 'Giv Madglæden Videre'' er at guide en gruppe til at lave mad sammen til andre, hvilket bidrager til madglæde og følelsen af fællesskab. Dette harmonerer med 'ABC for mental sundhed' og det, vi brænder for at fremme hos danskerne.
I forbindelse med Sund By Netværkets årsmøde i 2019 stod vi for at tilberede en udendørs frokost til 100 sundhedsfolk fra kommuner landet over. Det mest fantastiske var at forberede frokosten sammen med 15 brandkadetter i alderen 14-16 år. Vi tilberedte en stor portion paella, som gæsterne nød med stor taknemmelighed. Formålet med 'Giv Madglæden Videre'' er at guide en gruppe til at lave mad sammen til andre, hvilket bidrager til madglæde og følelsen af fællesskab. Dette harmonerer med 'ABC for mental sundhed' og det, vi brænder for at fremme hos danskerne.
I forbindelse med Sund By Netværkets årsmøde i 2019 stod vi for at tilberede en udendørs frokost til 100 sundhedsfolk fra kommuner landet over. Det mest fantastiske var at forberede frokosten sammen med 15 brandkadetter i alderen 14-16 år. Vi tilberedte en stor portion paella, som gæsterne nød med stor taknemmelighed. Formålet med 'Giv Madglæden Videre'' er at guide en gruppe til at lave mad sammen til andre, hvilket bidrager til madglæde og følelsen af fællesskab. Dette harmonerer med 'ABC for mental sundhed' og det, vi brænder for at fremme hos danskerne.
FARS BLÆKSPRUTTEFEST
FARS BLÆKSPRUTTEFEST
Clausens fiskehandel og Gastromé
Clausens Fiskehandel og Gastromé
Clausens Fiskehandel og Gastromé
Clausens Fiskehandel og Gastromé
I perioden 2017-2020 involverede vi kommuner og familier i den tilbagevendende kampagne 'Fars Store Maddag'. Vi arrangerede også selv events, for eksempel 'Fars Blækspruttefest' i 2019 på Aarhus Havn. Det gjorde vi sammen med Clausens fiskehandel og Gastromé - naturligvis sammen med en masse fædre og børn. Her lærte deltagerne om blæksprutten og fik mulighed for at tilberede tre lækre retter med dette 8-10-armede bløddyr. Det blev ikke bare en kulinarisk oplevelse, men også en sjov oplevelse med at lave mad sammen.
I perioden 2017-2020 involverede vi kommuner og familier i den tilbagevendende kampagne 'Fars Store Maddag'. Vi arrangerede også selv events, for eksempel 'Fars Blækspruttefest' i 2019 på Aarhus Havn. Det gjorde vi sammen med Clausens fiskehandel og Gastromé - naturligvis sammen med en masse fædre og børn. Her lærte deltagerne om blæksprutten og fik mulighed for at tilberede tre lækre retter med dette 8-10-armede bløddyr. Det blev ikke bare en kulinarisk oplevelse, men også en sjov oplevelse med at lave mad sammen.
I perioden 2017-2020 involverede vi kommuner og familier i den tilbagevendende kampagne 'Fars Store Maddag'. Vi arrangerede også selv events, for eksempel 'Fars Blækspruttefest' i 2019 på Aarhus Havn. Det gjorde vi sammen med Clausens fiskehandel og Gastromé - naturligvis sammen med en masse fædre og børn. Her lærte deltagerne om blæksprutten og fik mulighed for at tilberede tre lækre retter med dette 8-10-armede bløddyr. Det blev ikke bare en kulinarisk oplevelse, men også en sjov oplevelse med at lave mad sammen.
I perioden 2017-2020 involverede vi kommuner og familier i den tilbagevendende kampagne 'Fars Store Maddag'. Vi arrangerede også selv events, for eksempel 'Fars Blækspruttefest' i 2019 på Aarhus Havn. Det gjorde vi sammen med Clausens fiskehandel og Gastromé - naturligvis sammen med en masse fædre og børn. Her lærte deltagerne om blæksprutten og fik mulighed for at tilberede tre lækre retter med dette 8-10-armede bløddyr. Det blev ikke bare en kulinarisk oplevelse, men også en sjov oplevelse med at lave mad sammen.
I perioden 2017-2020 involverede vi kommuner og familier i den tilbagevendende kampagne 'Fars Store Maddag'. Vi arrangerede også selv events, for eksempel 'Fars Blækspruttefest' i 2019 på Aarhus Havn. Det gjorde vi sammen med Clausens fiskehandel og Gastromé - naturligvis sammen med en masse fædre og børn. Her lærte deltagerne om blæksprutten og fik mulighed for at tilberede tre lækre retter med dette 8-10-armede bløddyr. Det blev ikke bare en kulinarisk oplevelse, men også en sjov oplevelse med at lave mad sammen.
MAD I GENERATIONER - SPECIAL EDITION
MAD I GENERATIONER - SPECIAL EDITION
MAD I GENERATIONER - SPECIAL EDITION
MAD I GENERATIONER
Cykling Uden Alder og Vedbæk Skole
Cykling Uden Alder og Vedbæk Skole
Cykling Uden Alder og Vedbæk Skole
Cykling Uden Alder og Vedbæk Skole
Vi har haft dejligt samarbejde med Cykling Uden Alder. Sammen med en madkundskabsklasse har vi flere gange lavet mad til ældre mennesker, som har været på en dagstur med Cykling Uden Alder. En sommerdag i 2019 deltog også den tidligere Tour de France-stjerne og tidligere verdensmester Tom Boonen. Med stor stolthed lavede eleverne brunch til de ældre, og Tom Boonen hjalp til med at vende pandekager og cykle smoothies. Eleverne serverede maden for de ældre og fik hyggesnakket med dem ved et flot dækket bord. Mad i Generationer er et koncept, der skal bidrage til, at de to generationer styrker kendskabet til hinanden og oplever følelsen af fællesskab.
Vi har haft et dejligt samarbejde med Cykling Uden Alder. Sammen med en madkundskabsklasse har vi flere gange lavet mad til ældre mennesker, som har været på en dagstur med Cykling Uden Alder. En sommerdag i 2019 deltog også den tidligere Tour de France-stjerne og tidligere verdensmester Tom Boonen. Med stor stolthed lavede eleverne brunch til de ældre, og Tom Boonen hjalp til med at vende pandekager og cykle smoothies. Eleverne serverede maden for de ældre og fik hyggesnakket med dem ved et flot dækket bord. Mad i Generationer er et koncept, der skal bidrage til, at de to generationer styrker kendskabet til hinanden og oplever følelsen af fællesskab.
Vi har haft et dejligt samarbejde med Cykling Uden Alder. Sammen med en madkundskabsklasse har vi flere gange lavet mad til ældre mennesker, som har været på en dagstur med Cykling Uden Alder. En sommerdag i 2019 deltog også den tidligere Tour de France-stjerne og tidligere verdensmester Tom Boonen. Med stor stolthed lavede eleverne brunch til de ældre, og Tom Boonen hjalp til med at vende pandekager og cykle smoothies. Eleverne serverede maden for de ældre og fik hyggesnakket med dem ved et flot dækket bord. Mad i Generationer er et koncept, der skal bidrage til, at de to generationer styrker kendskabet til hinanden og oplever følelsen af fællesskab.
Vi har haft et dejligt samarbejde med Cykling Uden Alder. Sammen med en madkundskabsklasse har vi flere gange lavet mad til ældre mennesker, som har været på en dagstur med Cykling Uden Alder. En sommerdag i 2019 deltog også den tidligere Tour de France-stjerne og tidligere verdensmester Tom Boonen. Med stor stolthed lavede eleverne brunch til de ældre, og Tom Boonen hjalp til med at vende pandekager og cykle smoothies. Eleverne serverede maden for de ældre og fik hyggesnakket med dem ved et flot dækket bord. Mad i Generationer er et koncept, der skal bidrage til, at de to generationer styrker kendskabet til hinanden og oplever følelsen af fællesskab.
Vi har haft et dejligt samarbejde med Cykling Uden Alder. Sammen med en madkundskabsklasse har vi flere gange lavet mad til ældre mennesker, som har været på en dagstur med Cykling Uden Alder. En sommerdag i 2019 deltog også den tidligere Tour de France-stjerne og tidligere verdensmester Tom Boonen. Med stor stolthed lavede eleverne brunch til de ældre, og Tom Boonen hjalp til med at vende pandekager og cykle smoothies. Eleverne serverede maden for de ældre og fik hyggesnakket med dem ved et flot dækket bord. Mad i Generationer er et koncept, der skal bidrage til, at de to generationer styrker kendskabet til hinanden og oplever følelsen af fællesskab.
MIN FAR ER MADUDFORSKER
MIN FAR ER MADUDFORSKER
Aarhus Universitet
Aarhus Universitet
Aarhus Universitet
Aarhus Universitet
Hvordan øger vi fædre og småbørns lyst til at prøve nye grøntsager og øger fædrenes engagement i madrelaterede aktiviteter?
Det handler projektet 'Min far er madudforsker' om, som Aarhus Universitet står bag. Vi har været involveret og hjulpet med blandt andet opskriftsudvikling. I dette delprojekt deltog 15 familier, som modtog en historiebog om fire grøntsager og en madkasse med tre af vores opskrifter til at øve sig med. Det var blandt andet rosenkål, grønkål, knoldselleri og spinat, de skulle lave retter med. Det kom der denne video ud af, hvor en lille pige og hendes far har det sjovt med at smage på deres spinatsmoothie.
Hvis du som forælder leder efter inspiration til at støtte dit barn i at udvikle madglæde og madmod, kan du tjekke Smag for Livets inspirationshæfte Madmodige Børn.
Hvordan øger vi fædre og småbørns lyst til at prøve nye grøntsager og øger fædrenes engagement i madrelaterede aktiviteter?
Det handler projektet 'Min far er madudforsker' om, som Aarhus Universitet står bag. Vi har været involveret og hjulpet med blandt andet opskriftsudvikling. I dette delprojekt deltog 15 familier, som modtog en historiebog om fire grøntsager og en madkasse med tre af vores opskrifter til at øve sig med. Det var blandt andet rosenkål, grønkål, knoldselleri og spinat, de skulle lave retter med. Det kom der denne video ud af, hvor en lille pige og hendes far har det sjovt med at smage på deres spinatsmoothie.
Hvis du som forælder leder efter inspiration til at støtte dit barn i at udvikle madglæde og madmod, kan du tjekke Smag for Livets inspirationshæfte Madmodige Børn.
Hvordan øger vi fædre og småbørns lyst til at prøve nye grøntsager og øger fædrenes engagement i madrelaterede aktiviteter?
Det handler projektet 'Min far er madudforsker' om, som Aarhus Universitet står bag. Vi har været involveret og hjulpet med blandt andet opskriftsudvikling. I dette delprojekt deltog 15 familier, som modtog en historiebog om fire grøntsager og en madkasse med tre af vores opskrifter til at øve sig med. Det var blandt andet rosenkål, grønkål, knoldselleri og spinat, de skulle lave retter med. Det kom der denne video ud af, hvor en lille pige og hendes far har det sjovt med at smage på deres spinatsmoothie.
Hvis du som forælder leder efter inspiration til støtte dit barn i at udvikle madglæde og madmod, kan du tjekke Smag for Livets inspirationshæfte Madmodige Børn.
Hvordan øger vi fædre og småbørns lyst til at prøve nye grøntsager og øger fædrenes engagement i madrelaterede aktiviteter?
Det handler projektet 'Min far er madudforsker' om, som Aarhus Universitet står bag. Vi har været involveret og hjulpet med blandt andet opskriftsudvikling. I dette delprojekt deltog 15 familier, som modtog en historiebog om fire grøntsager og en madkasse med tre af vores opskrifter til at øve sig med. Det var blandt andet rosenkål, grønkål, knoldselleri og spinat, de skulle lave retter med. Det kom der denne video ud af, hvor en lille pige og hendes far har det sjovt med at smage på deres spinatsmoothie.
Hvis du som forælder leder efter inspiration til at støtte dit barn i at udvikle madglæde og madmod, kan du tjekke Smag for Livets inspirationshæfte Madmodige Børn.
Hvordan øger vi fædre og småbørns lyst til at prøve nye grøntsager og øger fædrenes engagement i madrelaterede aktiviteter?
Det handler projektet 'Min far er madudforsker' om, som Aarhus Universitet står bag. Vi har været involveret og hjulpet med blandt andet opskriftsudvikling. I dette delprojekt deltog 15 familier, som modtog en historiebog om fire grøntsager og en madkasse med tre af vores opskrifter til at øve sig med. Det var blandt andet rosenkål, grønkål, knoldselleri og spinat, de skulle lave retter med. Det kom der denne video ud af, hvor en lille pige og hendes far har det sjovt med at smage på deres spinatsmoothie.
Hvis du som forælder leder efter inspiration til at støtte dit barn i at udvikle madglæde og madmod, kan du tjekke Smag for Livets inspirationshæfte Madmodige Børn.
Hello Kitchen
Slagtehusgade 11, 1. sal,
1715 København V