Inspiration

Inspiration

Velkommen til et univers af opskrifter, som Hello Kitchen har udviklet.

Velkommen til et univers af opskrifter, som Hello Kitchen har udviklet.

Lasagne_450x300

Siden 2012 har vi udviklet opskrifter til vores madkurser. Det hele startede med Fars Køkkenskole, hvor fædre og børn lavede lækker mad baseret på Fødevarestyrelsens officielle kostråd. Fødevarerne indeholder eksempelvis olie i stedet for smør, magre mælkeprodukter, masser af grøntsager og fuldkornsprodukter. Vi har udvidet vores opskriftssamling med særlig fokus på at gøre det klimavenlige madvalg til det nemme valg. Det har vi blandt andet gjort for Føtex. I 2024 startede vi Den Nationale Grøntuge (uge 34) sammen med andre partnere, der ligesom vi gerne vil gøre det nemmere for danskerne at spise sundere og mere klimavenligt - herunder mere grønt.    

Siden 2012 har vi udviklet opskrifter til vores madkurser. Det hele startede med Fars Køkkenskole, hvor fædre og børn lavede lækker mad baseret på Fødevarestyrelsens officielle kostråd. Fødevarerne indeholder eksempelvis olie i stedet for smør, magre mælkeprodukter, masser af grøntsager og fuldkornsprodukter. Vi har udvidet vores opskriftssamling med særlig fokus på at gøre det klimavenlige madvalg til det nemme valg. Det har vi blandt andet gjort for Føtex. I 2024 startede vi Den Nationale Grøntuge (uge 34) sammen med andre partnere, der ligesom vi gerne vil gøre det nemmere for danskerne at spise sundere og mere klimavenligt - herunder mere grønt.     

FARS KØKKENSKOLE

Foto_fars_snacks_opskrift_450x300

Fars Køkkenskole er en skattekiste fyldt med inspiration. På farskoekkenskole.dk finder du opskrifter på lækre og sunde retter, herunder også Fars Videokogebog, hvor børnekokken Jonas og børn demonstrerer opskrifter på en underholdende måde. Derudover finder du Fars fif og fidsuer, der er smarte køkkentricks, der gør fælles madlavning til en leg. 

Fars Køkkenskole er en skattekiste fyldt med inspiration. På farskoekkenskole.dk finder du opskrifter på lækre og sunde retter, herunder også Fars Videokogebog, hvor børnekokken Jonas og børn demonstrerer opskrifter på en underholdende måde. Derudover finder du Fars fif og fidsuer, der er smarte køkkentricks, der gør fælles madlavning til en leg. 

Fars Køkkenskole er en skattekiste fyldt med inspiration. På farskoekkenskole.dk finder du opskrifter på lækre og sunde retter, herunder også Fars Videokogebog, hvor børnekokken Jonas og børn demonstrerer opskrifter på en underholdende måde. Derudover finder du Fars fif og fidsuer, der er smarte køkkentricks, der gør fælles madlavning til en leg. 

Fars Køkkenskole er en skattekiste fyldt med inspiration. På farskoekkenskole.dk finder du opskrifter på lækre og sunde retter, herunder også Fars Videokogebog, hvor børnekokken Jonas og børn demonstrerer opskrifter på en underholdende måde. Derudover finder du Fars fif og fidsuer, der er smarte køkkentricks, der gør fælles madlavning til en leg. 

Fars Køkkenskole er en skattekiste fyldt med inspiration. På farskoekkenskole.dk finder du opskrifter på lækre og sunde retter, herunder også Fars Videokogebog, hvor børnekokken Jonas og børn demonstrerer opskrifter på en underholdende måde. Derudover finder du Fars fif og fidsuer, der er smarte køkkentricks, der gør fælles madlavning til en leg. 

FAMILIEKØKKENET

Jordskokkesuppe_lille

Familiekøkkenet er et madkursus med fokus på at lave sunde og klimavenlige retter og på at mindske madspild. Kurset er målrettet familier bosat i udsatte boligområder. For at imødekomme eventuelle sprogudfordringer, blev opskriftshæftet udviklet som illustrationer. Under Coronanedlukningen, hvor vi ikke kunne lave mad sammen, blev opskrifterne udviklet som madvideoer med voksne og børn som undervisere. 

Familiekøkkenet er et madkursus med fokus på at lave sunde og klimavenlige retter og på at mindske madspild. Kurset er målrettet familier bosat i udsatte boligområder. For at imødekomme eventuelle sprogudfordringer, blev opskriftshæftet udviklet som illustrationer. Under Coronanedlukningen, hvor vi ikke kunne lave mad sammen, blev opskrifterne udviklet som madvideoer med voksne og børn som undervisere. 

Familiekøkkenet er et madkursus med fokus på at lave sunde og klimavenlige retter og på at mindske madspild. Kurset er målrettet familier bosat i udsatte boligområder. For at imødekomme eventuelle sprogudfordringer, blev opskriftshæftet udviklet som illustrationer. Under Coronanedlukningen, hvor vi ikke kunne lave mad sammen, blev opskrifterne udviklet som madvideoer med voksne og børn som undervisere. 

Familiekøkkenet er et madkursus med fokus på at lave sunde og klimavenlige retter og på at mindske madspild. Kurset er målrettet familier bosat i udsatte boligområder. For at imødekomme eventuelle sprogudfordringer, blev opskriftshæftet udviklet som illustrationer. Under Coronanedlukningen, hvor vi ikke kunne lave mad sammen, blev opskrifterne udviklet som madvideoer med voksne og børn som undervisere. 

Familiekøkkenet er et madkursus med fokus på at lave sunde og klimavenlige retter og på at mindske madspild. Kurset er målrettet familier bosat i udsatte boligområder. For at imødekomme eventuelle sprogudfordringer, blev opskriftshæftet udviklet som illustrationer. Under Coronanedlukningen, hvor vi ikke kunne lave mad sammen, blev opskrifterne udviklet som madvideoer med voksne og børn som undervisere. 

FAMILIENS KØKKENSKOLE

Karrygryde_lille

I Familiens Køkkenskole er opskrifterne udviklet til at tage hensyn til både miljø, klima og sundhed. Udover opskrifter, indeholder hæftet også nyttige tips til at forbedre smagsoplevelsen ved at skabe balance i de fem grundsmage: surt, sødt, salt bitter og umami samt kontraster i farver og tekstur. 

I Familiens Køkkenskole er opskrifterne udviklet til at tage hensyn til både miljø, klima og sundhed. Udover opskrifter, indeholder hæftet også nyttige tips til at forbedre smagsoplevelsen ved at skabe balance i de fem grundsmage: surt, sødt, salt bitter og umami samt kontraster i farver og tekstur. 

I Familiens Køkkenskole er opskrifterne udviklet til at tage hensyn til både miljø, klima og sundhed. Udover opskrifter, indeholder hæftet også nyttige tips til at forbedre smagsoplevelsen ved at skabe balance i de fem grundsmage: surt, sødt, salt bitter og umami samt kontraster i farver og tekstur. 

I Familiens Køkkenskole er opskrifterne udviklet til at tage hensyn til både miljø, klima og sundhed. Udover opskrifter, indeholder hæftet også nyttige tips til at forbedre smagsoplevelsen ved at skabe balance i de fem grundsmage: surt, sødt, salt bitter og umami samt kontraster i farver og tekstur. 

I Familiens Køkkenskole er opskrifterne udviklet til at tage hensyn til både miljø, klima og sundhed. Udover opskrifter, indeholder hæftet også nyttige tips til at forbedre smagsoplevelsen ved at skabe balance i de fem grundsmage: surt, sødt, salt bitter og umami samt kontraster i farver og tekstur. 

MORS VERDENSKØKKEN

Curry Namnam_lille

På madkurset Mors Verdenskøkken besøger vi forskellige landes madkulturer. Kurset og opskrifterne er udviklet til udsatte boligområder, og opskrifterne er med billeder og illustrationer for at tage hensyn til sprogudfordringer. Her er et eksempel på en opskrift med Curry Namnam. 

På madkurset Mors Verdenskøkken besøger vi forskellige landes madkulturer. Kurset og opskrifterne er udviklet til udsatte boligområder, og opskrifterne er med billeder og illustrationer for at tage hensyn til sprogudfordringer. Her er et eksempel på en opskrift med Curry Namnam. 

På madkurset Mors Verdenskøkken besøger vi forskellige landes madkulturer. Kurset og opskrifterne er udviklet til udsatte boligområder, og opskrifterne er med billeder og illustrationer for at tage hensyn til sprogudfordringer. Her er et eksempel på en opskrift med Curry Namnam. 

På madkurset Mors Verdenskøkken besøger vi forskellige landes madkulturer. Kurset og opskrifterne er udviklet til udsatte boligområder, og opskrifterne er med billeder og illustrationer for at tage hensyn til sprogudfordringer. Her er et eksempel på en opskrift med Curry Namnam. 

På madkurset Mors Verdenskøkken besøger vi forskellige landes madkulturer. Kurset og opskrifterne er udviklet til udsatte boligområder, og opskrifterne er med billeder og illustrationer for at tage hensyn til sprogudfordringer. Her er et eksempel på en opskrift med Curry Namnam

KLIMAVENLIGE OPSKRIFTER TIL FØTEX

Foto_foetex_opskrift_450x300

Hello Kitchen har haft den store fornøjelse at udvikle opskrifter til Føtex' online opskriftsunivers. Opskrifterne er grundlæggende sunde, men kan også tilpasses med et 'svipe', for at reducere klimaaftrykket ved for eksempel at erstatte kød med grøntsager og/eller bælgfrugter. 

Hello Kitchen har haft den store fornøjelse at udvikle opskrifter til Føtex' online opskriftsunivers. Opskrifterne er grundlæggende sunde, men kan også tilpasses med et 'svipe', for at reducere klimaaftrykket ved for eksempel at erstatte kød med grøntsager og/eller bælgfrugter. 

Hello Kitchen har haft den store fornøjelse at udvikle opskrifter til Føtex' online opskriftsunivers. Opskrifterne er grundlæggende sunde, men kan også tilpasses med et 'svipe', for at reducere klimaaftrykket ved for eksempel at erstatte kød med grøntsager og/eller bælgfrugter. 

Hello Kitchen har haft den store fornøjelse at udvikle opskrifter til Føtex' online opskriftsunivers. Opskrifterne er grundlæggende sunde, men kan også tilpasses med et 'svipe', for at reducere klimaaftrykket ved for eksempel at erstatte kød med grøntsager og/eller bælgfrugter. 

Hello Kitchen har haft den store fornøjelse at udvikle opskrifter til Føtex' online opskriftsunivers. Opskrifterne er grundlæggende sunde, men kan også tilpasses med et 'svipe', for at reducere klimaaftrykket ved for eksempel at erstatte kød med grøntsager og/eller bælgfrugter.

SNACK PATRULJEN

Foto_snackpatruljen_opskrift_450x300

Snack Patruljen er en samling af illustrerede opskrifter, som Hello Kitchen har udviklet til Københavns Kommunes fritidsordninger. Som du kan se på billedet herover, er opskrifterne så simple, at børnene selv kan lave dem både i fritidsordningen og derhjemme. 

Snack Patruljen er en samling af illustrerede opskrifter, som Hello Kitchen har udviklet til Københavns Kommunes fritidsordninger. Som du kan se på billedet herover, er opskrifterne så simple, at børnene selv kan lave dem både i fritidsordningen og derhjemme. 

Snack Patruljen er en samling af illustrerede opskrifter, som Hello Kitchen har udviklet til Københavns Kommunes fritidsordninger. Som du kan se på billedet herover, er opskrifterne så simple, at børnene selv kan lave dem både i fritidsordningen og derhjemme. 

Snack Patruljen er en samling af illustrerede opskrifter, som Hello Kitchen har udviklet til Københavns Kommunes fritidsordninger. Som du kan se på billedet herover, er opskrifterne så simple, at børnene selv kan lave dem både i fritidsordningen og derhjemme. 

Snack Patruljen er en samling af illustrerede opskrifter, som Hello Kitchen har udviklet til Københavns Kommunes fritidsordninger. Som du kan se på billedet herover, er opskrifterne så simple, at børnene selv kan lave dem både i fritidsordningen og derhjemme. 

FÅ MERE INSPIRATION FRA 'DEN NATIONALE GRØNTUGE'

DNG_450x300

Sammen med en række andre organisationer har Hello Kitchen søsat kampagnen Den Nationale Grøntuge (uge 34) med premiere i 2024. Kampagnen har til formål at gøre det nemmere for danskernes at øge deres indtag af grøntsager. Det gør vi, fordi danskerne gerne vil spise mere grønt af hensyn til sundhed og klima, men til tider kan finde det udfordrende. Find inspiration blandt grønt-parternes mange opskrifter.  

Sammen med en række andre organisationer har Hello Kitchen søsat kampagnen Den Nationale Grøntuge (uge 34) med premiere i 2024. Kampagnen har til formål at gøre det nemmere for danskernes at øge deres indtag af grøntsager. Det gør vi, fordi danskerne gerne vil spise mere grønt af hensyn til sundhed og klima, men til tider kan finde det udfordrende. Find inspiration blandt grønt-parternes mange opskrifter.  

Sammen med en række andre organisationer har Hello Kitchen søsat kampagnen Den Nationale Grøntuge (uge 34) med premiere i 2024. Kampagnen har til formål at gøre det nemmere for danskernes at øge deres indtag af grøntsager. Det gør vi, fordi danskerne gerne vil spise mere grønt af hensyn til sundhed og klima, men til tider kan finde det udfordrende. Find inspiration blandt grønt-parternes mange opskrifter.  

Sammen med en række andre organisationer har Hello Kitchen søsat kampagnen Den Nationale Grøntuge (uge 34) med premiere i 2024. Kampagnen har til formål at gøre det nemmere for danskernes at øge deres indtag af grøntsager. Det gør vi, fordi danskerne gerne vil spise mere grønt af hensyn til sundhed og klima, men til tider kan finde det udfordrende. Find inspiration blandt grønt-parternes mange opskrifter.  

Sammen med en række andre organisationer har Hello Kitchen søsat kampagnen Den Nationale Grøntuge (uge 34) med premiere i 2024. Kampagnen har til formål at gøre det nemmere for danskernes at øge deres indtag af grøntsager. Det gør vi, fordi danskerne gerne vil spise mere grønt af hensyn til sundhed og klima, men til tider kan finde det udfordrende. Find inspiration blandt grønt-parternes mange opskrifter.  

HelloKitchen_Facebook_yellow
facebook-icon-png-black
iconfinder_Youtube_Rounded_1181249
linkedin-icon-png-black2


Hello Kitchen
Slagtehusgade 11, 1. sal,
1715 København V

Privatlivspolitik




Hello Kitchen
Slagtehusgade 11, 1. sal,
1715 København V



Hello Kitchen
Slagtehusgade 11, 1. sal,
1715 København V

Privatlivspolitik



facebook-icon-png-black