luke-michael-27050-unsplash_low

Mors Verdenskøkken

Mors Verdenskøkken

Mors Verdenskøkken

Mors Verdenskøkken

Mors Verdenskøkken

Verden er stor, men den hænger sammen, når vi begynder at smage på den. I de madkulturer, vi besøger i Mors Verdenskøkken, bruger vi mange af de samme råvarer - men tilbereder dem forskelligt.

”Verden er stor, men den hænger sammen når man begynder at smage på den.
De madkulturer vi besøger i Mors verdenskøkken bruger mange af de samme råvarer, men tilberedt forskelligt”

 

 

Med Mors Verdenskøkken tilstræber vi at skabe værdifuldt samvær, madglæde og læring - på børnenes og mødrenes præmisser. Vi tager udgangspunkt i trivsel og sundhed gennem samskabelse, fællesskab og tværkulturel vidensdeling.

let er at udvikle deltagernes muligheder for at danne gode relationer mor og barn imellem - og på tværs af kulturer. Vi ønsker også, at de går hjem med større viden om sundhed og derved med skærpede kompetencer til at varetage egen sundhed og trivsel.

Vi har pilottestet Mors Verdenskøkken i samarbejde med Bo Trivsel i Horsens. Deltagere fra 6 forskellige kulturer deltog og gav os masser af god feedback.


 

 

Karry, lille

Vi tilbyder Mors Verdenskøkken på to måder


MorsVerdenskøkken_pigen_LOGO2_low


1) Til kommuner og foreninger, der ønsker et medlemsskab: I får adgang til konceptet, og vi hjælper jer i gang med køkkenskolen, der løber over 6 gange.

2) Til virksomheder: Vi tilbyder både forløb og endags-events.

Hvis du ønsker at få din kommune, forening eller virksomhed med på bølgen, er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende besøg.

Følg med på Mors Verdenskøkkens Facebook-side.

 


”Jeg kan virkelig se en positiv udvikling i mødrenes måde at være sammen med deres børn på, og de tør give dem ansvar i køkkenet”

Iben Koller Mønster, Bo Trivsel

 


”Jeg kan virkelig se en positiv udvikling i mødrenes måde at være sammen med deres børn på, og de tør give dem ansvar i køkkenet”

Iben Koller Mønster, Bo Trivsel

 

Mors Verdenskøkken
– lighed i forskellighed

Rammer og indhold for Mors Verdenskøkken udvikler vi på en måde, der skaber et trygt og motiverende læringsrum, hvor børn og mødre bliver begejstres og inspireres gennem leg og konkrete praktiske opgaver. Materialet har vi udarbejdet, så det er meget visuelt. På den måde inkluderer det også de deltagere, der har sproglige udfordringer.

Mors Verdenskøkken inddrager fortællinger og gode historier om råvarer, madretters oprindelse og krydrer madlavningen med sjove lege - og nye køkkenteknikker og redskaber.

Mors Verdenskøkken
– lighed i forskellighed

Rammer og indhold for Mors verdenskøkken udvikles på en måde, så der skabes et trygt og motiverende læringsrum, hvor børn og mødre begejstres og inspireres gennem leg og konkrete praktiske opgaver. Materialet er udtænkt meget visuelt så det ikke er ekskluderende for de deltagere der har sproglige udfordringer.

Mors verdenskøkken inddrager fortællinger og gode historier om råvarer, madretters oprindelse og krydrer madlavningen med sjove lege og nye køkkenteknikker og redskaber.

Morsverdens_køkken_LOGO1_low

 

HelloKitchen_Facebook_yellow
facebook-icon-png-black
iconfinder_Youtube_Rounded_1181249
linkedin-icon-png-black2


Hello Kitchen
Slagtehusgade 11, 1. sal,
1715 København V

Privatlivspolitik
Hello Kitchen
Slagtehusgade 11, 1. sal,
1715 København VHello Kitchen
Slagtehusgade 11, 1. sal,
1715 København V

Privatlivspolitikfacebook-icon-png-black