Snack Patruljen 

Kontakt 

Snack Patruljen

Sjovt event til KFFO’er - inspiration til nemme og sunde snacks


Sjovt event til KFFO’er - inspiration til nemme og sunde snacks


Snack Patruljen sætter gang i løjerne. Sammen med børn fra 2. og 3. klasse laver vi på en sjov måde rugbrødstoasts, sprøde tortillachips og dip - og skruer op for energi og teamspirit ved at lave smoothies på vores smoothie-cykler og skyde grøntsagsstænger ud med vores pumpemaskine. Vi guider børnene til selv at lave snacksene - fordi de bliver så stolte og madmodige af det. Hver KKFO får et lækkert start-kit med køkkenudstyr, opskrifter og børnevenlige køkkentricks til selv at gentage succesen. 

Formålet med eventen er at inspirere til sunde mellemmåltider til børn i KKFO’en og derhjemme.


Gratis Åben Fritid-tilbud: Sjovt event til KKFO'er - inspiration til nemme og sunde snacks

Snack Patruljen sætter gang i løjerne. Sammen med børn fra 2. og 3. klasse laver vi på en sjov måde rugbrødstoasts, sprøde tortillachips og dip - og skruer op for energi og teamspirit ved at lave smoothies på vores smoothie-cykel og skyde grøntsagsstænger ud med vores pumpemaskine. Vi guider børnene til selv at lave snacksene - fordi de bliver så stolte og madmodige af det.

Formålet med eventen er at inspirere til sunde mellemmåltider til børn i KKFO’en og derhjemme.

Smoothiecykel4

Gratis start-kit 

Gratis start-kit: I får laminerede opskrifter, en plakat med børnevenlige køkkentricks og en udstyrskasse, så det bliver nemt at lave snacks sammen med børnene efter Snack Patruljens besøg. I får også som pdf-fil, som I kan uploade på AULA til forældrene, så de og deres barn kan prøve kræfter med at lave snacks, der også er gode at tage med i madpakken.

Barn laver smoothie_1

I får laminerede opskrifter, en plakat med børnevenlige køkkentricks og en udstyrskasse, så det bliver nemt at lave snacks sammen med børnene efter Snack Patruljens besøg. I får også opskrifter som pdf-fil, som I kan uploade på AULA til forældrene, så de og deres barn kan prøve kræfter med at lave snacks, der også er gode at tage med i madpakken.

 

Sådan foregår det

Sådan foregår det: Snack Patruljen rykker ud i april, maj og juni samt i løbet af efteråret. Vi besøger hver KKFO to eftermiddage i træk og laver snacks med to klasser pr dag, som eksempel:

  • Klokken 13.00-13.50 og 
  • Klokken 14.00-14.50

Vi rydder op i fællesskab. I bestemmer I bestemmer selv, om det er 2. eller 3. klasse, der skal deltage.

Grøntsagsbazooka5

Snack Patruljen rykker ud i april, maj og juni samt i løbet af efteråret. Vi besøger hver KKFO to eftermiddage i træk og laver snacks med to klasser pr. dag, som eksempel:

  • Klokken 13.00-13.50 og
  • Klokken 14.00-14.50

Vi rydder op i fællesskab. I bestemmer selv, om det er 2. eller 3. klasse, der skal deltage. 

 

Tilmelding

Tilmelding: Kontakt Mette fra Hello Kitchen på: 

  • Telefon: 27 27 41 14 eller
  • Mail: mette@hellokitchen.dk

Så aftaler vi, hvornår Snack Patruljen kigger forbi jer. 

Guacomole (7 of 7)

Kontakt Mette fra Hello Kitchen på:

Telefon 27 27 41 14 eller Mail: mette@hellokitchen.dk.

Så aftaler vi, hvornår Snack Patruljen kigger forbi jer.